پروفیل زد

احتمالاً اغلب شما انواع پروفیل را می‌شناسید و با آن آشنا هستید در این گفتار قصد داریم که در مورد یکی از پروفیل‌ها به نام پروفیل زد و کاربردهای آن بپردازیم تا با آن بیشتر آشنا شوید در ابتدا یک توضیح مختصری در مورد پروفیل بیان می‌کنیم تا بهتر متوجه شوید.

پروفیل باز شامل تسمه، نبشی، میلگرد، تیرآهن و غیره است. قطعه‌هایی ازجمله قوطی، پروفیل pvc، لوله، درب و پنجره و غیره که جز پروفیل بسته محسوب می‌شود.

کاربرد پروفیل‌ها

از پروفیل‌ها در مصارف مختلفی مورد استفاده قرار می‌گیرد اعم از:

  • صنعت درب و پنجره سازی
  • صنایع ساختمان‌سازی
  • نرده‌های کنار خیابان‌ها

در حال حاضر با مفهوم پروفیل و انواع آن به ‌خوبی آشنا شدید. در واقع می‌خواهیم بدانیم که پروفیل z چیست چه کاربردهایی دارد و جزء کدام دسته از پروفیل‌ها قرار می‌گیرد.

قیمت پروفیل z

پروفیل زد چیست؟

پروفیل زد زیرمجموعه پروفیل‌های باز است که در فرایند تولیدات پیشرفته با برش‌های بسیار دقیق و سوراخ ‌کاری‌هایی در ابعاد و اندازه‌های مختلفی تولید می‌شود و اشخاص و کمپانی‌ها برحسب نیاز خود از انواع مختلف آن‌ها برای خط تولید خود استفاده می‌کنند.

پروفیل زد با استفاده از دستگاه‌های تمام‌ خودکار و پیشرفته‌ترین فناوری‌های موجود باکیفیت بالا تولید و با بازار ارائه می‌شود این تجهیزات و ماشین‌آلات آن‌قدر پیشرفته و مجهز هستند که می‌توانید به‌ خوبی نقطه‌ به‌ نقطه پروفیل را برحسب نقشه‌های سه‌بعدی که به رایانه آن‌ها داده می‌شوند بدون اینکه خطا یا اشتباهی به وجود بیاید به‌ خوبی و با دقت فراوان تولید می‌کند. یکی از علت‌های نام‌گذاری این نوع پروفیل‌ها به این خاطر است که سطح مقطع آن مشابه به حرف z انگلیسی است.

موارد مورد استفاده پروفیل زد

این نوع پروفیل‌ها بیشترین کاربرد و موارد استفاده را در ستون‌ها، سقف‌ها یا تیرک‌ها دارند. چراکه در این دست از پروفیل‌ها شکستگی وجود ندارد و به ‌صورت صاف و مستقیم می‌باشند.

سایر کاربردهای پروفیل زد

این نوع پروفیل‌ها به دلیل مقاومت بالا در صنایع ساختمان‌سازی، سازه‌های فولادی، صنایع الکترونیکی، دستگاه‌های خودکارسازی، سازه‌های صنعتی و غیره کاربردهای متفاوتی دارند. از پروفیل‌های z به‌ منظور رخ‌بام، سازه‌های صنعتی، تیرک ستون‌ها، نما در ساختمان‌سازی، انبارها، تیر و خرپا در سازه‌های فولادی غیر صنعتی، طویله‌ها، آشیانه‌های هواپیماها، سازه‌های فلزی سبک، سوخت‌رسانی، قالب‌های در و پنجره، سقف‌های کاذب، سقف و کف ساختمان‌ها و غیره به کار می‌روند.

مشخصات ظاهری پروفیل‌های z

مشخصات ظاهری پروفیل‌های z

از خصوصیات و ویژگی‌های پروفیل‌های z می‌توان به:

H: میزان فاصله‌ی بین بال بالایی تا بال پایینی که بین 400 تا 100 میلی‌متر است.

A: سایز بال بالایی 50 الی 100 میلی‌متر.

B: اندازه بال پایینی 50-100 میلی‌متر.

C1: ابعاد لب بالایی 15 الی 30 میلی‌متر.

C2: سایز لب پایینی 15 تا 30 میلی‌متر.

T: مقدار ضخامت پروفیل بین 1 الی 4 میلی‌متر.

اندازه شعاع داخلی در کلیه گوشه‌ها با زاویه‌ی 90 درجه هست که حداقل سه میلی‌متر می‌باشند. کلیه واحدهای اندازه‌گیری برحسب استاندارد TS EN 1993-1-3 محاسبه می‌شوند.

مزیت‌های پروفیل Z

مصرف پروفیل Z در صنعت بسیار زیاد است، این نمونه از پروفیل‌ها به دلیل داشتن مقاومت و دوام بسیار بالا در تحمل بار، تولید و ساخت این قطعات در مقایسه با تولید ساخت قطعه‌های فلزی سنگین تا 40 درصد قادر است که منجر به‌صرفه جویی در هزینه‌ها گردد. به دلیل فراوانی و راحتی در تولید، حمل و مونتاژ کردن تولید این نوع پروفیل‌ها همچنین به‌سرعت و باقیمت مناسبی انجام می‌شود. یکی دیگر از مزایای پروفیل‌های Z نصب آسان و درعین‌حال ساده این قطعات می‌باشند. پروفیل‌ها Z بیشترین سازگاری را با محیط‌زیست دارند و این امکان رادارند که بتوانید آن‌ها را به‌ خوبی بازیافت کنید. تولید این نوع از پروفیل‌ها به‌ویژه در کشورهای پیشرفته و به ‌خصوص زلزله‌زده یکی از بهترین روش‌های ساخت و تولید این نوع از قطعات می‌باشند.

چنانکه قصد خرید پروفیل بهترین راه این است که این قطعات را از فروشگاه‌های معتبر و باسابقه خریداری کنید تا از کیفیت و میزان مقاومت آن‌ها نیز اطلاع داشته باشید تا هنگام استفاده از این قطعات مشکلی برای سازهای شما ایجاد نشود. در ضمن می‌توانید هر نوع پروفیل و یا میلگرد و قوطی که نیاز دارید را از طریق اینترنت با مراجعه به وب‌سایت‌های معتبر در این زمینه سفارش‌ها خود را به ثبت برسانید تا در اسرع وقت به دست شما برسانند.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *